About

EkoVingen blogi sai alkunsa kaupunkiviljelystä ja hyvinvoinnista. Edellisen hankkeen voimin rakennettiin mm. EkoVingen hyötykasvipuutarha. Tällä hetkellä EkoVingen blogi jatkuu Mun juttu – meidän tulevaisuus hankkeen toimesta. EkoVingen puutarha ja hyvinvointi ovat edelleen teemoissa mukana, mutta tällä kertaa hankkeen voimin tuotamme toimintaa 15-29-vuotiaille nuorille. Pyrimme löytämään uusia menetelmiä nuorten osallisuuden ja osaamisen edistämiseen. Tämä tapahtuu K.H.Renlundin museon osatoteutuksssa mm. taiteen, ITE-taiteen, kulttuuriperinnön ja ekososiaalisten teemojen kautta. Tervetuloa mukaan seuraamaan!

Mun juttu – meidän tulevaisuus –hanke on opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallinen, kahdeksan organisaation yhteinen ESR-hanke, jota rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Hankeen toteutusaika on 1.8.2015-31.12.2107.

Blogi kaupunkiviljelystä ja yleisestä hyvinvoinnista. Vinkkejä, reseptejä, tapahtumia. Ekologista ajattelua ja kierrätystä maustettuna taiteella ja kulttuurilla.

pallo valkoinen

Ekovinge on Museoviraston rahoittama hanke.

Ekovingen puitteissa järjestettävät ITE-pyöräpajat ovat Taiteen Edistämiskeskuksen tukemia pajoja.

liikemerkkivingenpuutarhaekovingevihr3 copy

Advertisements