Ekovingellä tapahtuu syksyllä!

Meille on tulossa paljon mukavia tapahtumia syksyn aikana! Ensi viikolla järjestetään lisää Pilatesta Kati Nymanin vetämänä, joka sai paljon hyvää palautetta asiakkailta. Mukaan kannattaa ottaa oma alusta, sillä Kati tuo mukanaan ainoastaan 10 alustaa… Eli 1.9. klo 18:00 Ekovingen puutarhassa!

Kokkola-viikolla Nuorisokeskus Vinge järjestää alakoululaisille pihapuuhailuillan. Kaikki 3. – 6.-luokkalaiset ovat tervetulleita seikkailemaan ja luomaan uutta Ekovingen puutarhaan klo 14-20. Luvassa on piknikki vanne-iglun uumenissa, puiden pukemista neulegraffiteilla ja korujen valmistamista pyöränosista. Heikon sään sattuessa kohdalle jatkuu puuhastelu Vingen sisätiloissa.

Meille on myös tulossa eri ryhmiä oppimaan puutarhasta sekä nauttimaan ulkona olemisesta. Lisäksi Vingellä evakossa olevat koulut pääsevät nauttimaan puutarhasta lähes päivittäin, ja monet koulujen sekä nuorisokeskuksen nuoret vaikuttavat löytäneen puutarhan. Hauskat veistokset ja värikkäät kasvatuslaatikot varmasti tuovat oman säväyksensä pihapiiriin.

Vinge_Pallo

Marttojen kanssa järjestetään senioreille ilmainen kokkauskurssi syyskuun puolivälissä (sitova ilmoittautuminen Marttojen kotisivuilta, paikkoja rajallisesti). Kurssilla keskitytään terveellisen superruoan valmistamiseen, ja mukaan kotiin saa täyden vatsan ja hyvän mielen lisäksi kasan reseptejä, jotta terveellistä kokkailua voi helposti jatkaa myös kotona!

r

Puutarhasta löytyy myös pöytiä ja penkkejä, ja Nuorisokeskus Vingen ollessa auki, sisältä voi hakea hankkeen tuoleja. Sopivan sään sattuessa kohdalle puutarha on oiva paikka niin picnicille, päiväkahveille kuin esimerkiksi mölkky-pelille!

Syyskuun lopulla tulemme järjestämään toisen ITE-teemaisen pyöräpajan, jossa tällä kertaa keskitytään liikkuvien pyörien tuunaamiseen! Rakennetaan liikkuvia taideteoksia ja käteviä kuljetuslaatikoita, tehdään pyörän osista koruja ja mitä vain keksitään! Edellisestä pyöräpajasta voit lukea täältä ja täältä!

b15f2e5996e30b9be5e1a99e44e8bfb9
Kuva lainattu täältä.
Kuva lainattu täältä.
Kuva lainattu täältä.
IMG_9099
Tässä yksi edellisen pajan taidepyöristä

Ja kunhan illat vähän pimenevät, haaveissa olisi järjestää jonkunlaisia ulkoilmaelokuviapyöräily-teemalla. Millaista tapahtumaa sinä toivoisit Ekovingelle? (: 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s