ITE-pyöräpaja Ekovingellä

Viime viikolla Ekovingellä oli vilinää ja vilskettä kun ITE-pyöräpaja oli käynnissä! ITE-taiteen asiantuntija, yhteisötaiteeseen erikoistunut taideopettaja Minna Haveri veti yleisölle avointa taidepajaa jossa teemana oli pyörät ja kierrätys.

m

Nelipäiväisen pajan aikana kuultiin Innostusta ITE-taiteesta ja taidepyöriä maailmalta-luento, rakennettiin yhteisöllinen taideteos vanhoista pyöränrungoista sekä tuunailtiin pajan osallistujien omia pyöriä! kSkyr-purkkien kannet sai vähän lämpöhoitoa ja niistä muotoutui mitä kauniimpia sulkia Riikinkukko-pyörään.

Untitled-1 (2)Riikinkukko-pyörä on ilmeikäs kaveri (:

mj

Pajaan osallistui niin lapsia kuin aikuisia, ja kaikilla oli aivan yhtä hauskaa! Tässä valmistellaan Picasso-pyörälle takkia lehtileikkeleistä.

IMG_9013Hippi-pyörästä taisi tulla kaikkien tyttöjen suosikki!

IMG_9018Kirpputorilta ostetut kukat saivat uuden elämän osana yhteisöllistä taideteosta, pienten taiteilijoiden asettelemana tottakai (:

rPajan lomassa rakennettiin myös pöytä vanhoista trukkilavoista Kokkotyö-säätiön avulla! Suuri kiitos pojille! Pöydät (sekä puutarha) ovat tietysti vapaasti käytössä, tervetuloa vaikka piknikille kunhan tuo aurinko vähän pilkahtaisi.

Pajan lopputuloksesta lisää kuvia seuraavassa postauksessa! (:

Tulemme järjestämään lisää pyörä-teemaisia pajoja loppukesän aikana. Ajankohtaiset tiedot Ekovingen tapahtumista löytyy Facebook-sivultamme

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s